Friss topikok

  • Beze: wow. hát ez nem valami kecsegtető... (2009.10.09. 14:37) hat ez van
  • Beze: namostmár lassan megérkezel UK-be, amint lesz neted, frissíthetnéd!!! egyébként Szegának igaza van... (2009.10.01. 11:10) íme hát a BLOG

Linkblog

BLOG

Érdekes sztorik a Cambridge-i életemből, cenzúra és hejesírási szótár nélkül.

Címkék

hat ez van

2009.10.09. 07:55 | Alexey | 1 komment

eselytelen. total eselytelen. probalok idot talalni arra, hogy irjak a blogba, de egyszeruen nincs ra idom es nem is nagyon lesz, azt hiszem: 25%-kal tobb targyat vettem fel, mint mindenki mas, rengeteg club es society tagja lettem (matek, biosz, tudomanyos, robotika, etc etc etc), college es egyetem ping-pong csapataba bekerultem, evezek, squasholok stb stb stb... (ja, es OLYAN konyvtarunk van, hogy en ott evekig elni tudnek:P) szoval a blog eselytelen. ezert, aki szeretne halani felolem, az legyen szives vegyen fel skype-on, mert van skypephone-om es a sok rohangalas kozott van itt-ott-amott par percem beszelni. a cimem: alexeymorgunov27.

 

sorry, de hat ez van:(

A bejegyzés trackback címe:

https://alexgoestocambridge.blog.hu/api/trackback/id/tr361438049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Beze · http://beze.extra.hu/avatar.jpg 2009.10.09. 14:37:09

wow. hát ez nem valami kecsegtető...
süti beállítások módosítása